tag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post6062886634216503693..comments2024-03-29T10:14:57.570+01:00Comments on Taste of life: KuVarijacije - Kohpekarica-suzyca.blogspot.comhttp://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-5402525237983850532013-06-02T17:40:21.502+02:002013-06-02T17:40:21.502+02:00Ooo Jeko, pa to je onda čoko-koh, mora da je super...Ooo Jeko, pa to je onda čoko-koh, mora da je super tako! Ne znam zašto tako retko pravimo te starinske kolače, valjda smo svi pomahnitali za ovim novitetima ;)pekarica-suzyca.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-76592290413298175322013-06-02T16:54:52.141+02:002013-06-02T16:54:52.141+02:00Suzi, koh prelepo izgleda! Ni ja ga nisam pravila ...Suzi, koh prelepo izgleda! Ni ja ga nisam pravila jako, jago dugo...A pravim ga na isti način kao što si opisala da si sad pravila - prelivam vrućim mlekom, s tim što u mleko dodam i malo čokolade, da se istopi, pa koh bude braon ;) I vratim u toplu rernu, da još malo "nabubri" i popije...:P <br />Uh, sad mi se jede! :DJeka Marićhttps://www.blogger.com/profile/18043276235801216969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-81348950561935452542013-06-02T10:15:00.420+02:002013-06-02T10:15:00.420+02:00Hvala Zorice! I ja ga retko pravim, ne pamtim kad ...Hvala Zorice! I ja ga retko pravim, ne pamtim kad sam zadnji put, a dragi ga tako voli....pekarica-suzyca.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-65197798053677460232013-06-02T10:14:18.899+02:002013-06-02T10:14:18.899+02:00Lana, drago bi mi bilo kad bi te nekad uslužila, a...Lana, drago bi mi bilo kad bi te nekad uslužila, ali onako, uživo! Nismo daleko ;) Hvala ti puno!pekarica-suzyca.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-69242805991817508252013-06-01T02:09:27.838+02:002013-06-01T02:09:27.838+02:00Od kada to nisam pravila...mislim da ima čitava ve...Od kada to nisam pravila...mislim da ima čitava vešnost....možda bih mogla i ja da se pridružim igrici, ali prvo moram da čpročitam pravila. Suzy,koh ti je fantastičan.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-5126965777414389662013-05-31T21:56:18.369+02:002013-05-31T21:56:18.369+02:00Zaista divno izgleda i na tvojim slikama je uvek s...Zaista divno izgleda i na tvojim slikama je uvek sve tako ukusno i toplo, odmah pozelim da se posluzim.:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-48793048965554573582013-05-31T12:37:19.146+02:002013-05-31T12:37:19.146+02:00Jelena, i ja volim da zavirim u te "tajne&quo...Jelena, i ja volim da zavirim u te "tajne" neke druge porodice. Svako sprema na svoj način, ali ja baš volim da isprobavam tudje načine, cake i fazone, jedino što nemam prilike da to malo češće radim jer su moji po tom pitanju malo "zaostali", drže se onog dobrog i proverenog. Samo za mene, ne ide, i zato me obradovao izbor Koha za ovu igru jer znam da to muž voli ;) Pozdrav tebi :)pekarica-suzyca.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5235573844668690246.post-4739315054055203112013-05-31T11:53:49.328+02:002013-05-31T11:53:49.328+02:00Suzana, meni su najfascinantnijiti klasični recept...Suzana, meni su najfascinantnijiti klasični recepti jer se uvek zabezeknem kako se neki klasičan kolač ili jelo sprema u drugoj kući. Nisu mi interesantni neki novi recepti iz drugih zemalja ali kad vidim d aneko pravi sarmu skroz drugačije ili bilo šta drugo standardno i da je na tome odrastao onda volim da prostudiram cake i fazone. Moja mama sprema redak grašak i faširane se ubace u grašak. Suprug je tako čudno gledao u tanjir kad sam prvi put to iznela jer kod njegove mame ne postoji redak, čorbast grašak, već gust kao prilog i faširke pored, a ista je stvar i sa ćuftama u paradajz sosu. Svaka porodica svoju tajnu ima. Hvala na isprobavanju!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com