Nedelja...



Prva nedelja novembra, a vreme prelepo, toplo i sunčano, bez vetra, idealno za boravak u prirodi. Mi smo to, naravno, iskoristili i proveli dan na placu. Vruća pogača, malo mesa sa roštilja, nekoliko ljutih papričica i salate, po koja jabuka za dezert ... ma prava gozba na stolu. Kroz par slika pokušaću da vam dočaram te momente relaksacije, a vi iskoristite na sličan način predstojeće tople dane i napunite se pozitivnom energijom, trebaće nam zimus sigurno ;)



Majstor za roštilj, moj dragi, i ovaj put je ispekao marinirano svinjsko meso taman kako volimo, a ja sam dodala i malo ruzmarina iz bašte za ekstra šmek. Papričice su morale da se propeckaju malo, jer on tako voli ;) . A onda smo sve to, uz vruću pogaču i kupus salatu jeli direktno sa daske na kojoj smo seckali. Ma kome trebaju tanjiri u prirodi ;)





Recept za pogaču nalazi se pod ovim linkom. Ova pogača na slici je umešena sa malo graham brašna pa je zato tamnije boje, a bila je izvanredna pa vam preporučujem da isprobate.




Коментари

  1. Lepo ste se snašli:))) Rekla bih da je vikend prekratak za ovakve uživancije, makar je nama tako kada nam naleti dobra zabava i uživanje. Pozdravček

    ОдговориИзбриши
  2. Divne fotkice, prava uzivancija u prirodi.:)))

    ОдговориИзбриши
  3. Blago vama na tako lepom vremenu, kod nas je bilo -3*C i ni malo lep dan, inače vikend je prošao po slavljima, tako da nismo puno propustili.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови