среда, 9. јун 2021.

Kajgana sa percima belog luka


Umesto uobičajeno sa crnim lukom, probajte da ispržite kajganu sa percima belog luka. Izuzetno lepo i ukusno, sigurna sam da će vam se dopasti. Uz domaći sir, ili fetu, jogurt ili kiselo mleko, šta god volite, dobićete veoma ukusan doručak za sebe i svoje ukućane.
Ideju sam dobila od Jelice, drugarice sa Coolinarike koja mi je to predložila jer ona tako prži, a ja sam naravno probala i oduševio me je ukus. Probajte i vi.

KAJGANA SA PERCIMA BELOG LUKA


Potrebno je:
1 veza mladog belog luka (samo zeleni deo)
2 jaja
so
ulje

Priprema:
Beli luk očistiti i oprati. Koristite samo zeleni deo, tj.perca. 
Iseckajte perca i stavite u tiganj na ulju da se prže. Nemojte pržiti na jakoj vatri da perca ne bi brzo pregorela.
Za to vreme viljuškom umutite 2 jaja sa malo soli.
Sipajte preko perca i malo promešajte da se sastojci sjedine. Zatim pržite klasično dok se  jaja lepo ne isprže.
Poslužite toplo uz jogurt, sir, paradajz ili šta god volite, nešto suhomesnato na primer.

1 коментар:

  1. We have this site here, 부산오피
    that we're working on for quite some time now. Can you tell us if you're able to view it properly?

    ОдговориИзбриши

Printfriendly