Post dobrodošlice



Ne bih da mnogo pričam, samo bih htela da vam poželim dobrodošlicu ako odlučite da prošetate mojim blogom u sklopu igrice FBI rukavice. Možda pronađete nešto zanimljivo, nešto po svom ukusu, i biće mi drago ako odlučite da to i isprobate u svojoj kuhinji. Velika mi je čast ukazana ovim izborom, s obzirom na to da sam relativno kratko u ovim blogerskim vodama,, pa sam dodatno time počastvovana! Ja nisam baš neki učesnik ove igre, ali sam se nakon Milkicinih reči u uvodu posta, "FBI rukavice su jedina blogerska igrica koju nikada, ali baš nikada ne propuštam. To je moj način da iskažem poštovanje blogu tj. njegovom autoru", zamislila i odlučila da to promenim. Nadam se da mi ne zamerate baš mnogo na tome ;)
Dakle, izvolite, poslužite se kaficom i keksićima, i osećajte se kao kod svoje kuće. 

Suzana

Коментари

  1. Анониман6. мај 2014. 11:07

    Ja stvarno volim svoj ​​blog jako puno ... a ja sam bila jako nachgekocht i peče. Vaš blog je veliki poticaj da uče svoj ​​jezik bolje za mene. Hvala na divnim slikama i receptima. Mnogi pozdrave iz Njemačke, Jana

    ОдговориИзбриши
  2. čestitam ti na izboru i drago mi je što je baš tvoj blog "pod istragom" jer ima zaista divnih recepata i za svačiji ukus.... ljubacccc veliki pa se družimo !

    ОдговориИзбриши
  3. :D kod mene je već par recepata na to do listi tako da je FBI izvrsna prilika sa isprobam.

    ОдговориИзбриши
  4. Kod tebe ima puno recepata koji bi trebali da se isprobaju, ja imam dugačku listu, ali koliko ću stići da ih sve isprobam, ne znam, ali sam već počela.

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala ti na lijepoj dobrodošlici i drago mi je da smo u ovom krugu gosti tvoga bloga, ponuđenu kavicu upravo pijem :), početnu listu recepata za isprobavanje sam napravila, a sigurno ću još ponešto izmjeniti i isprobati nešto što će me onako u hodu privući........veselim se što ću uživati u tvojim jelima, slasticama i finim pecivima !

    ОдговориИзбриши
  6. Ja nerado učestvujem u igricama, posebno u rukavicama jer uvek imam osećaj da ono što napravim nije dovoljno dobro i vredno originala, bar vizuelno :-). Ovog puta sigurno pravim izuzetak, ionako sam isprobala puno stvari sa tvog bloga, samo nisam slikala upravo zato što ne vidim svrhu, pored toga što se kod tebe već nalaze recepti i prepreprepredivne slike.
    Srećna sam što je tvoj blog došao na red, nema veze što nije "star", može rame uz rame sa najpopularnijim food blogovima kod nas :-). Hvala na dobrodošlici, pa ja ću se osećati kao kod svoje kuće :-D.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo izvoli, lepo ja rekoh da se osećate kao kod svoje kuće ;) Hvala ti na lepim rečima, a za ovo slikanje što kažeš.......ne znam, ne slažem se baš sa tobom, ne mora da bude verno originalu, svako ima svoj način kako nešto pravi, slika...

      Избриши
  7. I ja kao i Tajana izbegavam fbi igrice, jer imam vec neke uglavnom mesečne postove koje moram da ispoštujem, pa za igrice nema mesta. Ovo što je Milkica napisala je zaista tačno, gledaću da nešto napravim...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da imaš obaveze, i biće mi drago ako ipak uhvatiš malo vremena i nešto spremiš:)

      Избриши
  8. Hvala na dobrodošlici. FBI rukavice su mi najdraža blogerska igrica. Recepte s tvog bloga sam već odabrala, sad ih još samo treba isprobati

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Suzana, hvala ti što si citirala onu moju rečenicu. :) Ja ju zaista osećam baš tako...
    Inače, mojim roditeljima je danas slava pa sam to iskoristila i pripremila i fotkala tri tvoja recepta. :) A od ranije imam slatko od smokava, tako da je zadatak skoro ispunjen. :) Ako stignem, isprobaću još nešto, ima vremena do kraja juna...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh Miki, ja nemam više slatko od smokava, baš ćeš da me mamiš sa njim na slikama ;) Tvojim roditeljima želim srećnu slavu, a tebi puno hvala što si isprobala moje recepte za tu priliku.

      Избриши
  10. Hvala na ovoj lepoj dobrodoslici, sigurna sam da cemo uzivati naredna dva meseca isprobavajuci tvoje receptice.:))

    ОдговориИзбриши
  11. Hvala na dobrodošlici, već su recepti zabilježeni i čekaju isprobavanje. Blog je uredan i vrlo lako se dolazi do recepata. Veselim se pecivima!

    ОдговориИзбриши
  12. Propustila sam prethodnih par istraga, sto zbog obaveza, sto zbog svoje lenjosti. Ali, ovu istragu sprovescu bas temeljno jer mi je srcu posebno drago. Ti vec znas zasto a razloga je toliko - malo sentimenta, puno postovanja i jos nekih sitnica koje se odnose na tebe, a koje su ostavile trag u meni. Radujem se sto cu nam spremati klopu po tvojim receptima. Ubedjena sam da ce broj istrazitelja ovog puta biti itekako relevantan:))) Ljubim te i puno te pozdravaljam.

    ОдговориИзбриши
  13. I, da, hvala na dobrodoslici. Gostoprimstva ti ne fali, ubedjena sam u to. Uzivacu kao kod svoje kuce:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nale, hvala ti puno na lepim rečima, baš si me dirnula prethodnim komentarom <3 Nadam se da ćeš se stvarno osećati prijatno ovde, i radujem se utiscima i sličicama!

      Избриши
  14. Ma već smo i ja i ti stare guštalice ali baš iskrene čestike na izboru

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови